Je judogi, gi of gewoon op z’n Hollands aan de Zuidplas ……
je judopak kan je uitsluitend en alleen via de stichting kopen.
Deze regel is een bewuste keus en daar dient een ieder zich aan te houden.
Zonder het aanzien van wie dan ook is er binnen de dojo een eenheid van tuniek en dat is het judopak dat je zonder winstbejag via de stichting koopt.
Bij het aangaan van het lidmaatschap van deze stichting teken je dan ook voor deze voorwaarde. Met deze regel wordt het basisprincipe weergegeven dat er tussen geen enkel kind onderscheid wordt gemaakt.
Dit is dan ook de kracht en de uitstraling van de leerlingen samen.
Kinderen dienen zich uitsluitend in sportief gedrag en kennis te onderscheiden aan daar zal alleen de kleur van de band een indicatie voor zijn.

Voor de “externe exposure” zullen de judopakken conform de voorschriften van de Judobond Nederland van de clubnaam “ondori” in oranje worden voorzien. Verdere entourage en “versierselen” op je judopak zijn uitgesloten.

Mocht je van een andere judoschool overkomen dan is hierop een overgangsregel van toepassing.

Bij kata trainingen mag alleen van witte judopakken gebruik worden gemaakt. Deelnemers in een blauw judopak worden van de katatraining uitgesloten.

Bij een verder verloop van deze opzet zal door een commissie voor een eigen huisstijl met betrekking tot kleding en benodigdheden worden gekozen.


Ondori - Fluitekruid 16 - 2914 TB Nieuwerkerk aan den IJssel - haandecees@planet.nl - 06-12255164